Новини

Правоохоронці Вінниччини привезли допомогу мешканцям Кризового центру «Ми поруч»

30 листопада 2022, 15:33

На даний час в центрі перебувають і внутрішньо переміщені особи, серед них 12 дітей.

На сторінці Нацполіції у Вінницькій області пишуть, що 29 листопада вінницькі поліцейські завітали до притулку для потерпілих від домашнього насильства із подарунками. 

У кожного, хто перебуває в притулку для потерпілих від домашнього насильства, який облаштувала громадська організація «Кризовий центр «Ми поруч», своя історія. Кожен з них не став терпіти насилля та зміг розірвати коло. А тепер, за допомогою спеціалістів, отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну та педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватись, - йдеться у повідомленні. 

У центрі жінки з дітьми отримали не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання, але й комплексну програму соціалізації жінок. У приміщенні центру облаштовано житлові кімнати для цілодобового перебування 28 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування.

Зазначається, що тут поживає і майбутня мама. Для того аби жінка змогла радіти материнству, а не перейматись побутовими питаннями, поліцейські подарували майбутній мамі необхідні речі для догляду за малюком та його дозвілля.

 

Поділитися :