Новини

"Разом до успіху": на Вінниччині відбулось відкриття Молодіжної літньої школи

22 червня 2022, 13:30

Це чотириденне інтерактивне навчання для хлопців та дівчат від 18 до 25 років. 

Як інформують на сайті міської ради, учасники літньої молодіжної школи – це молодь, яка активно проявляє ініціативу, швидко вчиться та надалі реалізовує свої проекти, плани та мрії. Серед них – як вінничани, так і переселенці.

"Учасники дуже різні: є студенти, молоді спеціалісти, волонтери, спортсмени. Досвід в учасників досить різноманітний вони можуть повчитися один в одного, в цьому середовищі знайти для себе нові партнерські стосунки на подальшу реалізацію різних своїх ініціатив", - розповіла організаторка школи "Разом до успіху" Анна Чернявська.

Навчання проходить на Вінниччині вперше. За словами заступниці міського голови Галини Якубович, протягом чотирьох днів юнаки та дівчата разом з експертами обговорюватимуть питання міграції, протидії торгівлі людьми. Також – культурне розмаїття, громадську відповідальність. Працюватимуть над своїми лідерськими та комунікативними навичками.

Окрім цього, передбачені майстер-класи з гончарства, сучасного танцю. У школі також працюватиме психолог.

"Після завершення Молодіжної літньої школи її випускники, за підтримки громадських організацій, матимуть можливість реалізувати свої проєкти, які стосуються підвищення обізнаності молоді із соціально важливих питань", - каже Галина Якубович.

Молодіжну літню школу організували Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Вінницька обласна правозахисна організація "Джерело надії", вінницька міська та обласна влада.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :