Новини

Ремонтні роботи у Вінниці: «Вінницяоблводоканал» проводять роботи по ліквідації аварійних ситуацій за чотирма адресами

1 квітня 2022, 13:39

Першого квітня аварійні бригади комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» працюють над ліквідацією проривів на вулицях Волошковій, Льва Толстого, Данила Нечая та на 1-му проїзді Чехова.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Сьогодні впродовж дня працівники підприємства «Вінницяоблводоканал» проводять аварійні ремонтні роботи за такими адресами: Волошкова, 3; Льва Толстого, 17; Данила Нечая, 77А та на 1-му проїзді Чехова, 30. Також у зв’язку з ремонтними роботами тимчасово не буде холодної води у частини будинків по парній стороні провулку Костя Широцького» - йдеться у повідомленні.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn 


Також працівники «Вінницяміськтеплоенерго» сьогодні виконують аварійні ремонтні роботи на ЦТП на вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, та на індивідуальному тепловому пункті на вул. Пирогова. Тимчасово призупинено послугу з постачання гарячої води за такими адресами: вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 21, 23, 42, 42А, 56 та вул. Пирогова, 111А.

«Крім того, працівники ремонтують мережі на вул. Келецькій, 105. У цей будинок також тимчасово призупинено постачання гарячої води», - розповідає начальник міського комунального підприємства «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

Читайте також:
Вінничани надають свою нерухомість під житло для переселенців 

Поділитися :