Новини

Розійшовся з дружиною і засмутився: на Вінниччині чоловік спалив будинок, де мешкав з колишньою жінкою

9 квітня 2021, 11:48

Свою причетність до підпалу підозрюваний заперечує.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 8 квітня близько 15:20 до поліції надійшло повідомлення, що у селі Монастирське Вінницької області горить будинок, у якому наразі ніхто не проживає. 

"Слідчо-оперативна група поліції встановила, що будинок підпалили. В ході проведення оперативних та пошукових заходів поліцейські встановили особу, яка може бути причетною до цього злочину. Ним виявися 29-річний місцевий житель, який проживав у цьому будинку з сім’єю. Кілька місяців тому цивільне подружжя припинили стосунки роз’їхалось до рідних", - розповів т.в.о начальника Тульчинського районного відділу поліції Сергій Чефтєлов.

За словами колишньої співмешканки затриманого, чоловік раніше неодноразово висловлював наміри спалити їх будинок, не пояснюючи причин. Крім цього, односельці за пів години до загоряння бачили підозрюваного неподалік будівлі. Свою причетність до підпалу затриманий заперечує. 

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Поділитися :