Новини

Рятувальники Вінницької області чергують на всіх об’єктах, що задіяні під час місцевих виборів

25 жовтня 2020, 13:50

Для реагування на можливі надзвичайні ситуації пожежі чи події, на території області приведено в готовність до виконання завдань 250 осіб особового складу та 65 одиниць пожежно-рятувальної техніки. 

У коментарі радіо «Місто над Бугом» речниця  ДСНС у Вінницькій області Оксана Скришевська повідомила, що з метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки на виборчих дільницях, рятувальники Вінницької області чергують на всіх об’єктах, що задіяні під час місцевих виборів. 

Також, з цією метою в кризовому центрі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області організовано роботу оперативного штабу, яким здійснюється цілодобовий моніторинг обстановки та своєчасне інформування про можливі надзвичайні ситуації на об’єктах залучених до виборів.

Станом на 12:00 надзвичайних подій із залученням сил та засобів Служби порятунку не зафіксовано.

«Також у складі координаційної групи, при ситуаційному центрі Головного управління національної поліції області, чергують і два представники від служби порятунку Вінниччини.  Для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації пожежі чи то події, на території  області приведено в готовність до виконання завдань за призначенням двісті п’ятдесят вісім осіб особового складу та шістдесят п’ять одиниць пожежно-рятувальної техніки. Станом на дванадцяту годину  надзвичайних подій із залученням  сил та засобів служби порятунку Вінниччини не зафіксовано», зазначила Оксана  Скришевська 

 

Поділитися :