Новини

Сергій Моргунов: попри складний ковідний рік, Вінниця всьоме стала найкомфортнішим містом в Україні

17 вересня 2021, 11:28

Оцінювали 22 послуги. Найвищі бали від мешканців мають вінницький транспорт, дороги, освітлення, дворові території та рівень доступності для людей з інвалідністю.

За віру в місто і внесок кожного вінничанина на своїй сторінці у Фейсбук подякував міський голова Сергій Моргунов. За його словами, офіційні результати Всеукраїнського муніципального дослідження Міжнародного республіканського інституту (IRI) оприлюднили сьогодні, 17 вересня.

Згідно з даними опитування, Вінниця знову лідирує за рівнем якості послуг та комфорту у місті. Загальний індекс задоволеності обслуговуванням склав 3,6 бала. Загалом 74% опитаних вінничан підтримують напрям розвитку міста.

"Попри складний ковідний рік, місто продовжило рух вперед. Але викликів чимало, це підтвердило і цьогорічне дослідження – наприклад, що стосується якості води. Треба працювати далі і спільно реалізовувати нашу Стратегію 3.0", – наголосив міський голова.

Сергій Моргунов завершив свій допис переконанням, що ми, вінничани, любимо і цінуємо нашу Вінницю, незважаючи на рейтинги.

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :