Новини

Сергій Моргунов від імені вінницької громади вручив сертифікат на автомобіль ветерану війни в Афганістані Леоніду Маняку

12 лютого 2021, 09:15

Чоловік потрапив в Афган 18-річним хлопцем, був серйозно поранений.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, цієї традиції міська влада дотримується з 2014 року напередодні пам’ятної дати для афганців - 15 лютого.

За словами міського голови, Леонід Маняк потрапив в Афган 18-річним хлопцем, отримав серйозне поранення. Проте це не зламало його духу. Повернувшись додому, здобув освіту, працював економістом і завжди підтримував бойових побратимів. А з початку російської агресії на Сході нашої країни став волонтером. Його старший син – учасник АТО.

"Леонід каже, що вінницьким афганцям і атовцям важливо відчувати підтримку громади. І переконаний: нація має пройти випробування на міцність та єдність, і тоді все у нас буде добре", - зауважив Сергій Моргунов.

Фото: Facebook/Сергій Моргунов

Зауважимо, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Указ Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004).

Поділитися :