Новини

Сергій Моргунов заявив, що балотуватиметься у мери Вінниці від «Української стратегії»

19 вересня 2020, 12:16

Чинний міський голова Вінниці Сергій Моргунов йтиме на місцеві вибори 2020 року від партії «Українська стратегія». Сьогодні  партія представла своїх кандидатів у Вінницьку облраду, у Вінницьку міськраду та голів ОТГ. 

Про це під час обласного форуму «Кожен житель Вінниччини - ВАЖЛИВИЙ» заявив лідер політичного осередку Володимир Гройсман. Він також повідомив, що Сергій Моргунов очолив партію «Українська стратегія Гройсмана» у Вінницькій області та представив свою команду кандидатів у мери й депутати місцевих рад. 

"Я готовий нести відповідальність за кожного з вас. Децентралізацію маємо завершити на користь людей і громад" - сказав експрем’єр. 

Форум відбувається на території аеропорту «Вінниця».

Гості форуму - 10-й міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та міністр культури України  (2016-2019 рр.) Євген Нищук. Вони обоє побажали Вінниччині та кандидатам від "Стратегії" вдалого старту. 

Виступили перед учасниками форуму попередні голови Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський та Валерій Коровій, обидва вони йдуть у депутати до обласної ради. 

 

 Зокрема, до Вінницької обласної ради від  партії Гройсмана йдуть  аграріїї, лікарі, освітяни, підприємці, молодіжні активісти та волонтери.  Іде в облраду також  заступниця міського голови Галина Якубович, Ірина Френкель, засновниця Вінницького джазового фестивалю і Тульчин Операфест. Директор першої Вінницької міської лікарні Костянтин Ліваковський, ректорка Вінницького торговельно-економічного університету Наталя Замкова., громадський діяч Андрій Ковальов. 

Серед тих, хто іде у депутати міськради: нинішній секретар міськради Павло Яблонський, депутати Олександр Парвадов і Олександр Чернега, Свілана Василюк, Алла Власюк.  Нові люди - Олександр Мельник, Ірина Баранович, Костянтин Затайдух, Лілія Дишкант, Віктор Перлов , Катерина Поджаренко і Андрій Піжевський.

Загалом, від  "Української стратегії" представили 49 кандидатів на посади голів ОТГ,   84 кандидати в депутати до Вінницької облради та 54 кандидати в депутати до Вінницької міськради,  Ці люди знайомі вінничанам, адже усі мають чітку позицію ті тривалий час працюють над розвитком громади. 

Володимир  Гройсман заяву балотуватися на цих виборах не робив. Проте пообіцяв захищати впроваджену за часів його прем'єрства реформу - децентралізацію.

 

 

 

Поділитися :