Новини

Шаховий спаринг-турнір серед кандидатів у майстри спорту і майстрів спорту пройшов у Вінниці

14 червня 2022, 10:01

Перше місце у спаринг-турнірі з шахів виборов старший тренер-викладач міської дитячо-юнацької спортивної школи №6, майстер спорту України Володимир Вусатюк.

На сайті міської ради повідомляють, що відкритий шаховий спаринг-турнір провели у міській дитячо-юнацькій спортивній школі №6. Участь у турнірі взяли 10 учасників: чотири майстри спорту та шість кандидатів у майстри спорту України.

  • Перше місце у спаринг-турнірі з шахів виборов старший тренер-викладач міської дитячо-юнацької спортивної школи №6, майстер спорту України Володимир Вусатюк.
  • Друге місце посів директор МДЮСШ №6, майстер спорту України Микола Боднар.
  • Третє місце зайняв Олег Биковський - майстер спорту України.

Голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський розповідає, що шахові турніри та змагання у спортшколах міста проводять щомісяця. І наприкінці червня пройде ще один відкритий шаховий турнір у МДЮСШ №6.

«З 23 по 26 червня у Вінницькій ДЮСШ №6 відбудеться відкритий шаховий турнір з класичних шахів. Початок - о 15:00. До участі запрошуються всі кваліфіковані шахісти. Змагання пройдуть з обрахунком українського рейтингу за швейцарською системою з 9 турів. Контроль – 1 год. +5 сек. кожному учаснику на всю партію», – каже Сергій Краєвський.

Поділитися :