Новини

Ситуація у Вінниці станом на ранок 3 травня

3 травня 2022, 11:35

Підприємства критичної інфраструктури забезпечують подачу води, світла та газу вінничанам. громадський транспорт працює на маршрутах.

Як інформує у своєму ТГ-каналі міський голова Сергій Моргунов, установи соціальної інфраструктури, магазини, аптеки та заклади обслуговування населення працюють у штатному режимі.

У місті зареєструвалося 35 тисяч людей, які вимушено покинули свої домівки через російське вторгнення. Корисна інформація для переселенців розміщена на сайті міської ради.

Міжрегіональний гуманітарний штаб продовжує роботу щодо забезпечення ключових потреб людей, які постраждали через бойові дії. Зокрема, відправляємо фури з водою для Миколаєва.

Сьогодні, 3 травня, критична інфраструктура Вінниці працює у штатному режимі. 

  • Аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» усувають аварійні ситуації на перехресті вулиць Острозького - В. Антоновича, просп. Космонавтів, перехресті вулиць Шмідта - Пікуса та перехресті вулиць Келецька - Л. Ратушної. 
  • Бригади «Вінницьких міських електромереж» виконуватимуть планові роботи на вулицях: Бучми, Трублаїні, Волинця, Л. Курбаса, Винниченка, Стеценка, Ширшова, Москвіна, Кривоноса, Кожедуба, Некрасова, пр. Коцюбинського, В. Антоновича та Саксаганського. 
  • Працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» виконуватимуть роботи на вул. Келецькій та вул. І. Миколайчука.
  • АТ «Вінницягаз» повідомляє, що з 3 по 4 травня, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, буде припинено газопостачання на вулицях Бучми, Кузнєцова, Л. Курбаса, Тропініна, Турчановича, 1-й, 2-й та 3-й провулки Турчановича, вул. Г. Юри, провулок Г. Юри та 1-й, 2-й і 3-й провулки Чумацькі.

Поділитися :