Новини

Соціальна акція "Мамин Тиждень" завершилася у Вінниці

29 листопада 2022, 14:41

У рамках акції провели блігодійний ярмарок та аукціон з продажу флешок з терапевтичними аудіоказами для дітей.

За два дні ярмарку, за словами організаторки заходу Тетяни Каліни, вдалося зібрати 8 868 грн. Усі кошти, а також  речі для мам та дітей на деокупованих територіях передадуть БФ «Родинний-Дім».

"30% від продажу товарів майстрів та 100% з продажів на благодійному аукціоні будуть передані для передчасно народжених діток-переселенців, які народилися у Вінниці і знаходяться зараз у Центрі матері та дитини при Вінницькій міській клінічній лікарні. За 2 дні благодійного ярмарку було зібрано 8 868 грн", - каже Тетяна Каліна.

Загалом, з початку війни у вінницькому Центрі матері та дитини, як повідомила голова благодійного фонду «Родинний-Дім» Оксана Крилова, народилося 200 «поспішайок», матусі яких, рятуючись від війни, знайшли прихисток у Вінниці. Кошти, які зібрали під час ярмарку, використають на придбання медичних препаратів для таких дітей-переселенців.

"Народжено 200 діток-переселенців. Хто в якому стані народився: хтось поїхав далі, є 2 дівчинки-двійнятка, яким треба була операція - їх перевезли в інші міста. В усіх різний стан, тому ми реагуємо на найгострішу потребу. Бо є батьки, які самі можуть все купити, а є, які не можуть", - розповіла  Оксана Крилова.

Соціальна акція «Мамин Тиждень» від Клубу психологічної допомоги та підтримки «Вінницькі Матусі» тривала з 21 по 27 листопада. Під час проведення цього семиденного марафону відбулися тематичні лекції та вебінари для матусь в онлайн та офлайн форматах. Також участь у заходах могли взяти і діти. Для них організували цікаві майстер-класи та атракції. А під час святкового фіналу, 27 листопада, у МЦ  "Квадрат" організували концерт за участю дитячих творчих колективів міста, шоу мильних бульбашок та танцювальний флешмоб. Окрім цього, було проведено розіграш цінних подарунків для матусь та дітей, які відвідали захід.

Поділитися :