Новини

Сьогодні, 30 березня, "Вінницяміськтеплоенерго" проводить як аварійні, так і планові ремонтні роботи

30 березня 2022, 14:17

Водночас працівники «Вінницяоблводоканалу» продовжують ліквідувати пориви на вул. Саксаганського та пров. Депутатському.

Як інформують на сайті міської ради, сьогодні впродовж дня підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» проводитиме аварійні ремонтні роботи на вулиці Марії Литвиненко-Вольгемут, 54. Тут тимчасово відключили опалення, а за адресою Брацлавська, 31 лагодять мережу гарячого водопостачання. Тимчасово не буде гарячої води за такими адресами: Брацлавська 31, 27-А, 29, 35 та 39.

«Сьогодні працівники «Вінницяміськтеплоенерго» будуть проводити і планові ремонтні роботи. Вони проводять реконструкцію мережі теплопостачання на вул. Келецька, 88-90 та в районі будинків Константиновича,46 - Дмитра Майбороди, 15. Також планові роботи проводяться на проспекті Коцюбинського, 29-31. Адже до планових робіт відносяться ті, що не вдалось виконати за п’ять днів», - розповідає начальник міського комунального підприємства «Адміністративно-технічний центр» Віталій Козак.

Водночас сьогодні працівники підприємства «Вінницяоблводоканал» продовжують роботи по ліквідації аварійних поривів на вул. Саксаганського та пров. Депутатському.

«На аварійні ситуації ніхто не очікує, наприклад, вчора по обіді бригадам підприємства «Вінницяоблводоканал» довелось ліквідовувати аварійні ситуації на проспекті Космонавтів та вулиці Родіона Скалецького. До вечора роботи були завершенні», - каже Віталій Козак.

Поділитися :