Новини

"Ти Зможеш! Ми Допоможемо!": у Вінниці стартував конкурс бізнес-ідей для учасників бойових дій

14 квітня 2021, 10:45

Автори найкращих проектів отримають фінансову підтримку до 50 тисяч гривень.

Як ідеться на сайті ФГ "Подільська громада", участь у конкурсі бізнес-проектів можуть взяти учасники бойових дій, ветерани та військовослужбовці запасу, які прагнуть відкрити власну справу або масштабувати вже наявний бізнес. 

Для того аби стати учасником конкурсу, необхідно заповнити онлайн-анкету. Заявки прийматимуть до 30 квітня.

Як повідомляють організатори конкурсу, ТФ "Арсенал підтримки", бізнес-проекти, що подають на участь у конкурсі, повинні реалізовуватись на території Вінниці або Вінницької області, а також

  • не суперечити чинному законодавству України;
  • бути спрямованим на здійснення підприємницької діяльності та передбачати отримання прибутку;
  • належати до мікро-, малих або середніх підприємств за критеріями, визначеними пунктом 3 ст.55 Господарського кодексу України;
  • містити актуальну, оригінальну, інноваційну складову та соціальний ефект.

У рамках конкурсу відбудеться навчання за підтримки міського центру допомоги ветеранам АТО/ООС членам їх сімей та сім'ям загиблих "Ветеранський простір". Учасників конкурсу навчатимуть, як започаткувати, вести та розвивати власний бізнес.

Насамкінець, аби отримати фінансову підтримку власної ініціативи, конкурсантам необхідно буде захистити власні бізнес-проекти. Нагадаємо, максимальна сума підтримки одного проєкту - в межах 50 тис. грн.

"Пріоритет надаватиметься тим, хто має мотивацію, час та натхнення на розвиток свого бізнесу або своєї ідеї", - повідомляють організатори.

Поділитися :