Новини

Три дні поспіль рятувальники Вінниччини дістають з водойм потопельників

23 березня 2023, 09:55

Останнього разу жертвою води стала 76-річна пенсіонерка.

Як інформують на ФБ-сторінці ГУ ДСНС у Вінницькій області, 22 березня від чергового Нацполіції на лінію 101 надійшло повідомлення, що на ставку в населеному пункті с. Розкопане Погребищенської ТГ Вінницького району втопилася людина та необхідна допомога, щоб доставити тіло на берег.

"За допомогою човна надзвичайники дісталися до потопельника та доправили його на берег. Як з’ясувалося, жертвою води цього разу стала 76-річна пенсіонерка", - кажуть рятувальники.

Що призвело до загибелі літньої жінки, наразі вставляється фахівцями Нацполіції.

Нагадаємо, напередодні в м. Бершадь у р. Берладинка виявили людину без ознак життя - на відстані 12 метрів від берега. За допомогою човна та спецобладнання надзвичайники дістати потопельника з води та доправили на берег. Загиблим виявився 44-річний місцевий житель.

Також 20 березня об 11:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Маньківка Тульчинської міської ТГ в річці Південний Буг місцеве населенняе виявило тіло чоловіка. Загиблим виявився 38-річний місцевий житель.

"Відпочинок поблизу водойм небезпечний, особливо, коли поруч немає тих, хто може вчасно відреагувати та надати допомогу. Не нехтуйте правилами безпеки, пояснюйте дітям та літнім людям про небезпеку, що може чатувати на них біля води", - наголошують рятувальники.

Поділитися :