Новини

У Бершаді п’яний водій намагався відкупитись від поліцейських за 10 тисяч гривень. ВІДЕО

16 червня 2022, 15:00

Водія Audi правоохоронці зупинили за порушення Правил дорожнього руху й помітили ознаки сп’яніння. Лікарі зафіксували в його організмі 1.68 проміле алкоголю.

Як йдеться на сторінці Нацполіції Вінницької області у Фейсбук, 44–річного жителя Бершаді поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили 15 червня близько 22 години на вулиці Комарова. Спілкуючись з ним, правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти освідування у медичному закладі.

Лікарі зафіксували в його організмі 1.68 проміле алкоголю.

За нескладання протоколу правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень. 

Інспектори попередили водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував наполягати. За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), - йдеться у повідомленні. 

Крім цього, на водія поліцейські склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Поділитися :