Новини

У кожній громаді, приєднаній до Вінниці, облаштували віддалені місця з питань соціального захисту

9 квітня 2021, 15:02

Нещодавно такий офіс з’явився у Великих Крушлинцях.

Як зазначила радіо "Місто над Бугом" Валентина Войткова, очільниця Департаменту соціальної політики міської ради, робочі місця органів соціального захисту в приєднаних громадах почали створювати ще з січня. Тут можна оформити субсидію, адресну допомогу, отримати будь-яку довідку тощо. Загалом створено сім віддалених робочих місць.

На сьогодні доступно понад 10 послуг соціального характеру. Про це у Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов. Віддалені робочі місця зручні тим, що послуга максимально наближена до людей. І не обов’язково їхати до обласного центру. Вже майже 1500 вінничан, які живуть на приєднаних територіях, скористались цією можливістю.   

"Департамент соціальної політики з січня запровадив роботу працівників Департаменту соціальної політики на віддалених робочих місцях в тих громадах, які приєднались до Вінниці. Ми обладнали віддалені робочі місця в Писарівці в будинку колишньої сільської ради, Щітках, Стадниці, Вінницьких Хуторах, у Малих Крушлинцях, Гавришівці, а також у Десні, яка приєдналась з кінця 2019 року", - розповіла Валентина Войткова.

Поділитися :