Новини

У Вінниці 1-2 жовтня триває форум «Золоті роки»

1 жовтня 2021, 15:05

Захід приурочений до Міжнародного дня людей поважного віку.

Форум започаткувала у цьому році Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна,73). У його рамках вінничанам надають фахові консультації щодо пенсійного забезпечення, соціального захисту, юридичних питань тощо.

Як повідомляють на сайті Вінницької міськради, по обіді розпочався круглий стіл «Серце забуте зігріємо добром», де зустрілися представники органів влади та місцевого самоврядування, лікарі-практики, працівники соціальної сфери, громадські діячі, та обговорили актуальні соціальні та медичні питання. О 16.00 запрацює творча майстерня з майстер-класами, де усі охочі можуть спробувати свої сили у пісочній анімації та навчитись надавати першу допомогу.

О 17.00 за адресою: вул. Соборна,70 (перший поверх), відбудеться «Золота вечірка», де можна буде послухати музичні твори у виконанні дуету «Інтонація» та учасників художньої самодіяльності Територіального центру соціального обслуговування Вінниці. А 2 жовтня у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» охочі зможуть переглянути кінофільм «Мої думки тихі».

Поділитися :