Новини

У Вінниці 22 червня змінять рух приватного транспорту на Староміському мосту

21 червня 2022, 18:19

 Розпочинається другий етап реконструкції перехрестя вул. Князів Коріатовичів — вул. Миколая Оводова.

Про це повідомляє Вінницька міськрада.

Для безпеки дорожнього руху під час проведення робіт, на кількох ділянках перекриють рух приватного транспорту. А саме, на вул. 8 Березня в обох напрямках від перехрестя з вул. Коріатовичів до перехрестя з вул. Гліба Успенського (Староміський міст).

Також на вул. Князів Коріатовичів в обох напрямках від перехрестя з вул. Владислава Городецького до перехрестя з вул. Миколи Оводова.

Це один з найважливіших транспортних вузлів міста, який, в той же час, є одним із найбільш завантажених. В результаті реконструкції перехрестя стане інклюзивним та більш безпечним. Тут зроблять острівці безпеки, покращиться взаємна видимість водіїв та пішоходів. У зв’язку з роботами буде тимчасово змінено рух приватного транспорту. Громадський транспорт курсуватиме без змін, йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що за можливості під час проведення робіт, буде запроваджуватися реверсний рух. Перекриття діятиме до 6 липня.

Рух громадського транспорту через перехрестя вулиць Миколи Оводова та Князів Коріатовичів залишиться без змін.

На період перекриття руху на вулицях 8 Березня та Князів Коріатовичів, рух приватного автотранспорту організували в об’їзд по вулицях Соборній, Владислава Городецького, Монастирській, Міліційній, Гліба Успенського, Данила Нечая.

“Щоб забезпечити безперешкодний проїзд громадського транспорту через це перехрестя, Вінницька транспортна компанія забезпечить чергування ревізорів служби безпеки руху. Крім того, на ділянці будуть розміщені відповідні інформаційні панно, дорожні знаки та технічні засоби організації руху”, - сказав в.о. директора департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Андрій Сорокін.

Поділитися :