Новини

У Вінниці 347 медиків «ковідних» бригад отримали муніципальні надбавки

3 листопада 2020, 10:07

По 15 тисяч гривень отримали лікарі, 10 тисяч – медсестри та 8 – молодший медичний персонал. Для підтримки лікарів з бюджету громади виділили понад 3,5 мільйони гривень.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці Сергій Моргунов, перші підвищені надбавки за жовтень отримали медики, які безпосередньо лікують хворих з COVID-19 у стаціонарах міських закладів. Загальна сума надбавок – понад 3,5 мільйони гривень. Ці гроші виділили з бюджету громади. Лікарі отримали по 15 тисяч гривень, медсестри по 10 тисяч  та по 8 – тисяч молодший медичний персонал. Премії виплатили також працівникам кафедри інфекційних хвороб медичного університету ім. М. Пирогова.

"Упевнений, що це - правильне рішення. Майже щодня в країні фіксують «антирекорди» по захворюваності. І тільки разом з професійною командою медиків ми можемо долати ці виклики. Підвищені спецнадбавки – це додатковий стимул для спеціалістів переходити на роботу у ковідні команди. Вже долучаються медики не тільки з інших медзакладів, а з інших міст", - наголосив Сергій Моргунов.

Рішення про призначення додаткових надбавок з бюджету громади прийняли на позачерговій сесії міської ради 9 жовтня з ініціативи міського голови.

Фото - фейсбук-сторінка Сергія Моргунова.

 

Поділитися :