Новини

У Вінниці 515 суб’єктів господарювання перевірили на дотримання карантинних вимог за минулий тиждень

9 листопада 2020, 13:55

Мобільні групи здійснили 77 перевірок щодо дотримання карантинних вимог та роботи розважальних закладів у нічний час, а також закладів громадського харчування. 

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, з 30 жовтня у місті почали працювати мобільні групи, до складу яких входять представники департаменту адміністративних послуг, Муніципальної варти, працівники Держпродспоживслужби та Національної поліції. Ці бригади перевіряли продовольчі ринки, мережеві магазини, торговельні центри та інші об’єкти торгівлі.

Вони перевіряли, чи проводиться температурний скринінг, наявність засобів індивідуального захисту, чи є інформаційні листи на вхідних групах дверей, чи нанесені попереджувальні стрічки для дотримання відстані між покупцями в місцях розрахунку. Начальник Муніципальної варти Вінницької міської ради Віталій Чигур розповів, що під час обстеження   склали 12 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 42 КУпАП, складено 8 протоколів (порушення санітарних норм), 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) та 3 протоколи за ст.159 порушення правил торгівлі на ринках. Загалом перевірили 515 різних суб’єктів господарювання.

Додамо, працівники Муніципальної варти продовжують щоденно здійснювати перевірки закладів торгівлі щодо дотримання карантинних вимог та проведення протиепідеміологічних заходів.

 

Поділитися :