Новини

У Вінниці для дітей переселенців провели екскурсію у Подільському зоопарку 

19 травня 2022, 13:41

До прогулянки долучилися понад 30 дітей-переселенців віком від 5 до 15 років та їхні батьки

На сайті Вінницької міської ради зазначили, що під час екскурсії діти на власні очі змогли побачити різноманітних представників світу тварин, а також завітали у «ДиноПарк Вінниця».

«Педагоги наших підліткових клубів вже два місяці проводять майстер-класи та конкурси для дітей-переселенців. Сьогодні ми вирішили запросити їх на екскурсію до зоопарку», - зазначив директор мережі комунальних закладів "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира.

Хлопчики та дівчатка були у захваті від побачених тварин. «Я лише один раз був у зоопарку – коли ми жили в Донецькій області. Сьогодні ми всі побачили таких великих і красивих тварин, особисто я – погладив м’якенького баранчика», - розповів восьмирічний хлопчик Віталій із Донецької області.

На завершення екскурсії організатори роздали солодощі, діти перебували у піднесеному настрої, отримали багато позитивних емоцій та вражень, які залишаться із ними на усе життя.

Зазначається, що за сприяння Вінницької міської ради планують й надалі проводити безкоштовні екскурсії, піші екскурсії містом та майстер-класи.

Поділитися :