Новини

У Вінниці готують до друку другий том книги про розвиток футболу у місті

22 лютого 2021, 09:41

Видання побачить світ вже в середині березня.

Як інформують на сайті футбольного клубу "Нива", другий том книги "Епоха вінницького футболу. Час перемог" наразі друкується і надійде у продаж у середині березня. Книга присвячена появі та розвитку футболу у Вінниці та на теренах Вінницької області. Вона охоплює період з 1911 року по теперішній час. Її співавторами є Леонід Загоруйко і Леонід Абрамович.

У другому томі читачі дізнаються про команду майстрів "Локомотив" (Вінниця) та інші команди міста та Вінницької області; про їх участь у всесоюзних, республіканських, обласних та міських змаганнях, а також першостях і кубках добровільних спортивних товариств за період з 1958 по 1970 рік включно.

"В книзі використані ексклюзивні знахідки, знайдені в архівах, оригінальні протоколи зустрічей команд, як з Вінниці, так і команд Вінницької області. А також низка фотографій з особистих архівів родичів і вболівальників, наданих спеціально для книги. У виданні надано великий обсяг статистичного матеріалу, обзори матчів з газет тощо", – розповів Леонід Загоруйко.

Поділитися :