Новини

У Вінниці «Інститут розвитку міст» організовує мистецький захід для містян та внутрішньо переміщених осіб

13 червня 2022, 15:41

Відбудеться захід «Арт-простір «Берег єднання» 17 червня. Вінничани та гості міста зможуть створити разом стінопис, освоїти хореографічні рухи та позмагатися у настільному тенісі.

 

Як повідомляють на сайті міської ради, учасники заходу зможуть пограти з Костянтином Прилєпським у барабанному колі разом та познайомитися з музичним інструментом - дримбою. А також усіх охочих запрошують позмагатись у настільний теніс та взяти участь у «Веселих естафетах».

Координаторка Програми «Інтеркультурні міста» у місті Вінниця Юлія Кашпрук каже, що окрім можливості долучитись до створення муралу разом з художником-скульптором Євгеном Соломко, учасники навчатимуться відбивати ритм і танцювати разом з хореографом Глібом Зельгіним. А діти створюватимуть 3D малюнок крейдою разом з художницею Мариною Кульмач.

До того ж на учасників події чекатиме піца та освіжаючі напої. Під час арттерапевтичної події учасники спробують себе у різних видах мистецтва, принаймні на деякий час позбудуться негативних емоцій, звільнять думки та полегшать стресовий стан», - розповідає організаторка.

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму.

Захід пройде 17 червня о 14:00 на території ФСТ «Динамо» (вулиця Бузький Узвіз, 35). На території наявні місця для укриття на випадок повітряної тривоги.

Подія відбудеться у рамках Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста» Німецького товариства міжнародної допомоги GIZ в Україні, за фінансової підтримки Урядів Швейцарії та Німеччини в рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст України – 2».

Поділитися :