Новини

У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували ділянки доріг на 9 вулицях приватного сектору

19 січня 2021, 15:19

Для цього з міського бюджету виділили понад 10 мільйонів гривень. 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Вінницької міської ради, минулого року, попри обмежене фінансування капітальних робіт, спричинене наслідками епідемії коронавірусу, продовжився ремонт доріг у приватному секторі на умовах співфінансування. За 2020 рік було заасфальтовано ділянки на 9 вулицях в різних мікрорайонах приватної забудови. Дольова участь мешканців у цих проєктах становить 1409345 грн, з бюджету міста виділили 10040836 грн. 

Так, у 2021 році заасфальтували вулицю Войцехівського, що розташована на околиці міста й межує з Вінницькими Хуторами. Раніше тут не було взагалі твердого покриття. У 2020 побудували майже пів кілометра нової дороги, асфальт постелили на площі близько 2 тис. кв. м.

Також за принципом співфінансування капітально відремонтували ділянку вул. Огієнка, що на Старому місті (1861 кв. м). Також асфальт постелили по провулку Олега Кошового, що на Кореї. 

Заасфальтували 2-ий пров. Вишневського (від вул. Пирогова до вул. Вишневського, 806 кв. м), вул. Свідзінського (2381 кв. м), вул. Юрія Смірнова (від вул. Ломоносова до вул. Серафимовича, 2237 кв. м).

Також проведено ремонт на ділянці 2 пров. Глінки (від вул. Глінки до вул. Нахімова), першого пров. Лермонтова (від вул. Грохольських до вул. С. Щедріна) та першого пров. Волинця (від будинку №3 до будинку №11).

Фото: Facebook/Вінницька міська рада

Поділитися :