Новини

У Вінниці на вулиці М. Литвиненко-Вольгельмут будують мережу дощової каналізації

16 серпня 2021, 15:39

Роботи планують закінчити до кінця серпня.

Як інформують на сайті міської ради, будівництво стартувало на початку серпня. Наразі вже облаштували два дощоприймачі та два оглядові колодязі, а також проклали 38 м мережі зливової каналізації.

"На прибудинковій території багатоповерхівки, що на вулиці Марії Литвиненко-Вольгемут, 19, до кінця серпня плануємо збудувати 51 метр дощової каналізації. Проєктом також передбачено влаштування двох дощоприймачів та трьох оглядових каналізаційних колодязів", - розповів заступник директора департаменту міського господарства міської ради Олександр Зімбовський.

Зауважимо, протяжність міської зливової мережі становить близько 30 кілометрів. На тих вулицях, де існує необхідність водовідведення, поступово будують нові ділянки.

Так, зокрема, нещодавно поблизу перехрестя вул. Київської та Стрілецької облаштували сім додаткових зливоприймальних решіток. Наразі завершуються роботи з будівництва мережі зовнішньої зливової каналізації на ділянці вулиці Юрія Смирнова, що на Старому місті. Тут проклали майже пів кілометра труб та влаштували 13 колодязів.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :