Новини

У Вінниці неподалік пляжу "Хімік" знайшли тіло 70-річного чоловіка

5 жовтня 2021, 16:17

Особу підозрюваного встановили протягом доби ним виявився знайомий потерпілого.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, близько 14 години 3 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що неподалік від берега Південного Бугу знайшли тіло мертвого чоловіка. За висновком судово-медичного експерта, смерть настала в результаті відкритої черепно-мозкової травми. 

Протягом доби оперативники встановили особу, причетну до злочину. Зловмисником виявився раніше судимий вінничанин, який дев’ять років провів за гратами за вчинення тяжкого насильницького злочину.

З'ясувалось, що потерпілий у колі знайомих на березі річки розпивав спиртні напої. Раптово між ним та одним з чоловіків виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків 61-річний зловмисник кілька разів  вдарив потерпілого головою об камінець, після чого компанія розійшлась по домівках. Від отриманих травм чоловік, залишений напризволяще, помер.

"Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі", – розповів начальник Відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун. 

Поділитися :