Новини

У Вінниці оголосили конкурс на виконавця послуг з вивезення побутових відходів у приєднаних громадах

5 лютого 2021, 17:58

Його обиратимуть для обслуговування громад сіл Вінницькі Хутори, Щітки, Писарівка, Гавришівка, Малі Крушлинці та Великі Крушлинці.

Як йдеться на сайті міської ради, організатор конкурсу, виконавчий комітет Вінницької міської територіальної громади, виокремив такі кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  1. Наявність матеріально-технічної бази. Наявність менш зношених та в достатній кількості спеціально обладнаних транспортних засобів навантаження та перевезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові розміщених у межах певної території.
  2. Наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту. Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.
  3. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців).
  4. Створення умов для миття спеціально обладнаних транспортних засобів.
  5. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів.
  6. Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.
  7. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.
  8. Способи поводження з побутовими відходам, яким надається перевага, у порядку спадання: повторне використання; використання як вторинної сировини; отримання електричної чи теплової енергії; утилізація побутових відходів.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: розміри та межі певної території населеного пункту та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження

Орієнтовні показники:

  • площа територій приєднаних до Вінницької міської територіальної громади сіл Вінницькі Хутори, Щітки, Писарівка, Гавришівка, Малі Крушлинці, Великі Крушлинці – 11320 га;
  • житловий фонд представлений 6900 одноквартирних житлових будинках;
  • протяжність міських шляхів 160,3 км в тому числі з твердим покриттям 84,4 км;
  • відстань від межі міста до полігону ТПВ – 7 км.

Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна у головного спеціаліста відділу утримання об'єктів благоустрою Пасічника Сергія Богдановича, телефон: (0432)-59-53-48, тел./факс: (0432)-59-52-62, Е-mail: PasichnykSB@vmr.gov.ua

Конкурсну пропозицію необхідно подати особисто або надіслати поштою конкурсній комісії (щоденно, окрім вихідних днів). На конверті повинно бути зазначено повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція; а також маркування: "Не відкривати до 25 березня 2021 10.00 години за Київським часом".

Місце подання конкурсних пропозицій – 21100, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 524. Конкурсні пропозиції подаються щоденно, окрім вихідних днів з 08:00 по 17:00. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій - 9 година 25 березня 2021 року.

З переліком документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам; обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критерієм, що визначається відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів; вимогами до конкурсних пропозицій конкурсної документації можна ознайомитись за посиланням.

Поділитися :