Новини

У Вінниці оприлюднили дати проведення жеребкування для учасників Програми “Муніципальне житло ВМТГ”

8 липня 2022, 10:34

Жеребкування з метою визначення учасників Програми проведуть вже наступного тижня.

Про це йдеться на сайті міської ради.

У Вінниці завершилася реєстрація кандидатів на участь по дев’ятому об'єкту Програми “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади”. Йдеться про новий багатоквартирний будинок, який зведуть на вулиці 600-річчя.

Десятиповерхівка, яку збудують, розрахована на 128 квартир - вони розподілені за квотами для різних категорій за результатами реєстрації. 

"Взяти участь у Програмі можуть люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, працівники бюджетної сфери, люди, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасники бойових дій АТО/ООС, молоді сім’ї та молоді одинокі громадяни до 35 років, які перебувають на квартирному обліку. Цьогоріч до переліку кандидатів вперше долучили працівників переміщених підприємств, які вирішили оселитися у нашій громаді, а також учасників бойових дій, які проходили військову службу в Афганістані", - повідомляють у міськраді.

Дати жеребкування призначені на 13 та 14 липня 2022 року. Кандидатів повідомлять про час та місце реєстрації та проведення заходу.

Поділитися :