Новини

У Вінниці організовують благодійний інтелектуальний турнір

20 липня 2022, 13:39

Міський Палац мистецтв та Департамент культури ВМР запрошують вінничан зіграти у благодійну інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?". Це можливість відволіктися і перезавантажитися. А також долучитися до збору коштів на придбання авто для ЗСУ. 

Як йдеться в анонсі події на ФБ-сторінці  міського палацу мистецтв, благодійний інтелектуальний турнір відбудеться 26 липня у малій залі ресторану "Mont Blanc", за адресою: вулиця Соборна, 34 (готель "Франція"). Приміщення безпечне та оснащене аварійними виходами. Повідомляють організатори. Початок заходу - о 18:30. Орієнтовна тривалість: 2 години.  Учасники: усі охочі. Склад команди: не більше 6 осіб. Мова проведення: українська.

"Участь у грі: free donation. В залі буде знаходитися скринька для благодійних внесків. Також донати можна буде перерахувати на спеціальний рахунок.

Запитання: прем'єра частини "(а)Синхронного турніру пам'яті Анатолія Когана" (Борис Бурда, Олександр та Олена Клейн, Максим Мерзляков та інші) з доповненням від творців "Української Ліги" - Едуарда Голуба та Вікторії Маландіної. Запитання будуть цікаві як початківцям, так і досвідченим гравцям!

Коротко про гру: ведучий задає питання, команди протягом однієї хвилини обговорюють питання, а потім одночасно здають відповіді на спеціальних бланках. Переможцем стане команда, яка дасть найбільшу кількість правильних відповідей", - зазначається в повідомленні.

Щоб взяти участь, необхідно зареєструватися за номером  телефону: +380636686768 (viber, telegram).

                                              

Поділитися :