Новини

У Вінниці переселенці отримали близько 200 муніципальних карток 

8 серпня 2022, 17:00

«Вінницякартсервіс» у співпраці з Інформаційно-гуманітарним хабом «Я - Маріуполь» 8 серпня видали Муніципальні картки вінничанина для пільгових категорій внутрішньопереміщених осіб, які зареєстровані у Вінницькій громаді.

На сайті Вінницької міськради зазначають, що для того аби пришвидшити процес реєстрації, було залучено мобільні групи, які проводили роботу в інформаційному просторі при оформленні картки вінничанина.

Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко наголосив, що Вінниця дружня до маріупольців. Тут вони отримують підтримку та турботу, а найголовніше - відчувають себе частиною великої вінницької родини.

Це стало можливим завдяки Вінницькій міській раді та особисто меру міста Сергію Моргунову. Від початку роботи центру “Я Маріуполь” муніципалітет завжди допомагає нам повертати до життя наших людей. Ви з нами на кожному кроці цього надважливого шляху. Оформлення для маріупольців “Картки вінничанина” - яскравий приклад відкритості громади, яка робить усе для соціалізації маріупольців у новому місті. Так, вони відчувають тут себе своїми. Дякуємо за таку підтримку, вона дуже важлива! Разом ми наближаємо перемогу, разом ми рятуємо наших людей», - зазначає мер Маріуполя.

«Вінницякартсервіс» постійно працює над тим, щоб якнайшвидше розглянути всі заявки та видати муніципальні карти для пільгових категорій внутрішньопереміщених осіб. Директорка комунального підприємства Катерина Бабіна розповіла, що замовлення та оформлення пільгових карток здійснюється у Прозорих офісах за адресами: Брацлавська, 85, Космонавтів, 30 та Замостянській, 7. А також Інформаційно-гуманітарних хабах «Я-Маріуполь» та «Херсон». Після виготовлення карток адресату відправляється СМС-повідомлення з адресою центру обслуговування для її отримання.

«Протягом цього тижня ми плануємо видати близько 2 тисяч пільгових карток внутрішньопереміщеним особам», - говорить директорка комунального підприємства «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

 

Зазначається, що для оформлення Муніципальної картки з собою потрібно мати лише оригінали паспорта, ідентифікаційного коду, довідки про тимчасову реєстрацію та документ, який підтверджує пільгу (пенсійне посвідчення, довідка МСЕК тощо). Вже на місці людині зроблять фото. Як тільки картка буде готова, замовнику надійде СМС-повідомлення з адресою місця отримання картки.

Поділитися :