Новини

У Вінниці підписали Угоду про партнерство та співпрацю з ТОВ «Юпаркс»

19 липня 2022, 16:35

Угода має на меті залучення інвестицій у Вінницький індустріальний парк.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив міський голова Сергій Моргунов. 

Таким чином на базі індустріального парку можуть з'явитися додаткові можливості для нових виробництв та переміщення потужностей релокованих підприємств, що важливо для активізації ділової активності в умовах воєнного часу. 

“Наша громада останні роки динамічно розвивалась і підтримувала високий інвестиційний потенціал. Одним з пріоритетів нашої команди увесь цей час залишалось створення комфортних умов для бізнесу. Зараз ми повинні сконцентрувати зусилля для відновлення економіки. Ідея ТОВ «Юпаркс» щодо створення агропромислового кластеру на базі Вінницького індустріального парку враховує спеціалізацію Вінниці та Вінницької області і відповідає тим намірам, які ми напрацьовували у мирний час у нашій Стратегії розвитку міста до 2030”, - підкреслив Сергій Моргунов. 

За словами співзасновника компанії «Юпаркс» Алекса Коваленка, зараз актуально створення простору, в якому об'єднаються підприємці та будуть умови для виробництва високотехнологічної їжі.

"Йде мова про залучення інвестицій і креативних ідей. Розміщення в індустріальному парку допоможе українським компаніям та Україні підкорювати світ у сегменті Food Tech. Багато переваг є і для світу саме від переробки аграрної сировини поруч з її вирощуванням, виробництва продуктів з доданою вартістю в Україні замість поставок сировини. Ми одночасно вирішуватимемо і проблеми продовольчої безпеки і будемо розвантажувати перевантажені логістичні ланцюжки", - каже Алекс Коваленко.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :