Новини

У Вінниці працюватиме філіал Харківського національного університету внутрішніх справ

15 червня 2022, 09:48

Через військову агресію російської федерації виш змінив своє місце розташування та запрошує вінничан до вступу на навчання.

Як повідомляють на сторінці у фейсбук Нацполіції у Вінницькій області, навчання для курсантів здійснюється за державним замовленням (безоплатно).

Майбутні офіцери зможуть здобути вищу освіту за спеціальностями «Право», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Кібербезпека» та «Превентивна діяльність».

Курсанти отримують стипендію, забезпечуються харчуванням, форменим одягом та проживанням у гуртожитку (протягом 1-го курсу). З моменту зарахування на навчання курсантам рахується вислуга проходження служби в Національній поліції України, - йдеться у повідомленні.

Після закінчення навчання всі курсанти в обов’язковому порядку працевлаштовуються на службу в підрозділи поліції за отриманою спеціальністю.

Прийом на навчання здійснюється за результатами проходження абітурієнтом індивідуальної співбесіди з оцінювання рівня вмотивованості та складання нормативів з фізичної підготовки (біг на 100 м та комплексна силова вправа).

Національний мультипредметний тест та ЗНО не обов’язкові (можуть подаватись за бажанням вступника), біг на 1000 м не складається.

Для участі у вступній кампанії необхідно

1. Подати онлайн анкету на сайті

2. Підготувати та подати встановлені документи до найближчого підрозділу поліції (за місцем проживання) для оформлення особової справи та направлення її до закладу вищої освіти.

3. Пройти військово-лікарську комісію МВС.

 

Поділитися :