Новини

У Вінниці проходить благодійний турнір із волейболу серед вчителів

28 березня 2023, 15:29

Зібрані кошти задонатять на ЗСУ.

Як повідомляють на сайті міської ради, вчора, 27 березня, у Вінниці розпочався чотириденний турнір з волейболу серед вчителів закладів освіти ВМТГ. Змагання традиційно проводять з 2006 року, але цьогорічною особливістю є збір коштів на ЗСУ. Організатор турніру – департамент освіти міської ради та профспілка закладів освіти міста.

У змаганнях беруть участь до сотні представників із різних шкіл міста, які за мінімальний організаційний внесок мають змогу не тільки позмагатись, а ще й підтримати тих, хто захищає нас на фронті.

Цьогоріч у турнірі взяла участь рекордна кількість учасників – 12 команд з 23 шкіл міста.

На відкритті турніру була присутня директорка департаменту освіти Оксана Яценко, яка звернулась до учасників та побажала перемоги й віри у власні сили.

«Це вже не перший благодійний турнір, який ми організовуємо з метою популяризації здорового способу життя та збору донатів для ЗСУ. Сьогодні наш обов’язок не забувати завдяки кому ми можемо жити під мирним небом, навчати дітей, проводити подібні змагання, тому важливо робити все можливе, аби разом наближати Перемогу українського народу», – зазначила Оксана Яценко.

Також під час урочистої частини організатори заходу привітали особливого учасника – військовослужбовця Збройних Сил України Геннадія Суровця, який кілька днів тому повернувся у відпустку з під Бахмуту, і вже сьогодні грає в команді за рідну школу. 

Поділитися :