Новини

У Вінниці пройде тренінг для молоді з інвалідністю "Активне працевлаштування"

15 лютого 2021, 17:41

Захід відбудеться 19 лютого в Територіальному центрі соціального обслуговування.

Як повідомили на сайті міської ради, учасники тренінгу зможуть ознайомитись із послугами професійної освіти, соціально-психологічної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, які надає Вінницький міжрегіональний центр професійної реабілітації "Поділля". Перед присутніми виступлять випускники зазначеного закладу зі своїми історіями успіху. Крім того, учасники заходу матимуть можливість безкоштовно пройти професійну діагностику, а також взяти участь у майстер-класі з написання резюме.

До участі у тренінгу запрошують молодь з обмеженими фізичними можливостями віком до 35 років. Для реєстрації та підтвердження участі необхідно обов'язково зателефонувати за ном. тел.: 50-86-89, або: 097 083 59 98 (контактна особа Оксана  Павлюк). Заявки приймаєються до 17.00 год. 16 лютого 2021 року. У зв'язку з протиепідемічними та карантинними заходами, кількість учасників обмежена!

"Організатори сподіваються, що проведення заходу сприятиме працевлаштуванню осіб з обмеженими можливостями, адже люди з інвалідністю можуть бути ефективними працівниками, як і всі інші, і це дасть людині не лише заробіток, а й інші блага: такі як спілкування, можливість самореалізації та кар'єри", - йдеться в дописі.

Поділитися :