Новини

У Вінниці СБУ викрила місцеву мешканку, яка чекала на «руZZкий мір»

24 березня 2022, 17:14

Жінка прославляла російську армію у переписках з терористами т.зв. "ДНР" та поширювала серед колег виправдовування і визнання правомірною збройної агресії, у тому числі шляхом представлення її як внутрішнього громадянського конфлікту. 

Під час виконання контррозвідувальних заходів отримано дані про підтримання мешканкою м. Вінниця особистих контактів із бойовиками т.зв. «ДНР». Про це повідомляють на фб-сторінці Управління СБУ у Вінницькій області.

Як стало відомо, громадянка України, 1974 рн, під час спілкування із терористами т.зв «ДНР» проводила глорифікацію військових росії і бойовиків незаконних збройних формувань. Називала їх великою і потужною армією, яка має звільнити Україну і в т.ч. Вінницьку область.

На роботі усвідомлено поширювала серед колег виправдовування і визнання правомірною збройної агресії, у тому числі шляхом представлення її як внутрішнього громадянського конфлікту. Активно обговорювала цю тему в робочому колективі.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


Слідчі СБУ проводять досудове розслідування в рамках кримінального провадження по встановленню всіх обставин вчинення вказаною особою злочину передбаченого ст. 436-2 КК України

В разі наявності інформації про факти виправдовування, визнання правомірною чи заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України або ж глорифікація її учасників - просимо повідомляти на номери "гарячої" лінії 093-109-76-69 або 0432-53-13-09

Читайте також:
Вінницькі студенти допомогли літнім людям прибрати підвал для укриття

Поділитися :