Новини

У Вінниці три класи різних шкіл пішли на самоізоляцію

8 вересня 2020, 14:24

Три класи різних вінницьких шкіл пішли на самоізоляцію. Також у нашому місті в шістьох вчителів різних навчальних закладів  лабораторно підтвердили Covid-19.

 

Про це "Місту над Бугом" повідомила директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко. За її словами, станом на 8 вересня на самоізоляції перебувають по одному класу із ЗОШ №7, №22 та №23.

Наразі ситуація така, що три класи вже на самоізоляції.  Також шестеро вінницьких вчителів, з різних навчальних закладів, мають лабораторно підтверджений Covid-19. Натомість у дитячих садочках немає підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Усі групи дошкільних закладів з першого червня працюють у звичайному режимі. У школах ситуація інша, оскільки більше учасників освітнього процесу і більше коло спілкування, - зазначила пані Яценко. 

Директорка департаменту освіти Вінницької міської ради також анонсувала засідання робочої групи, де обговорять ситуацію та шукатимуть інші шляхи організації освітнього процесу у вінницьких школах. Зокрема, для убезпечення дітей та вчителів, освітяни пропонуватимуть перехід на змішану форму навчання у місті.  

Не дивлячись на те, що наразі Вінниця перебуває у "жовтій" зоні, яка передбачає навчання, як і у "зеленій", за рекомендаціями МОН, будемо пропонувати перехід  на змішану форму навчання.  В якій формі це буде, будемо обговорювати сьогодні. Запитуватимемо і думку батьків, адже вона для нас важлива. Після чого пропонуватимемо цей алгоритм, незалежно в якій зоні перебуватиме Вінниця,  закріпити комісію ТЕБ та НС міста Вінниці, - підсумувала Оксана Яценко.

Фото : https://ua.new

Поділитися :