Новини

У Вінниці ветеранів та членів їхніх родин запрошують взяти участь в економічній грі "Cash Flow"

22 вересня 2023, 11:36

Гра "Cash Flow" — це симулятор бізнес-середовища в форматі настільної гри. 

Гру проводить благодійний проєкт ВінОК в партнерстві з Ветеран Хабом і Ветеранським простором. Це симбіоз корисного дозвілля і розвантаження. Як зазначила менеджерка проєкту ВінОК, співзасновниця ГО "ВільнОсвіта" Катерина Ботвіннік, організатори мають багато схвальних відгуків та постійні запити на проведення повторних ігор. 

"Cash Flow" - власне це був суто запит самих відвідувачів наших занять. Ми намагаємося йти за запитом, а не просто пропонувати: "От в нас є такий-то набір занять, будь ласка, їжте те що є". Насправді ми дослухаємось до аудиторії і йдемо дуже гнучко, і ігри "Cash Flow" - це саме такий випадок", - зазначає Катерина Ботвіннік.

Гра "Cash Flow" — це симулятор бізнес-середовища в форматі настільної гри. В її основу лягла ідея бізнесмена Роберта Кіосакі навчити людей фінансової грамотності та інвестуванню через ігровий процес. Це гра для тих, хто хоче вміти керувати фінансами і планує відкрити власну справу, своєрідний тренажер, за допомогою якого можна навчитися швидко приймати рішення, бути тут і зараз. Бути в тонусі і отримувати результати.

"Треба сказати, що це не є повноцінними уроками фінансової грамотності, це ігрова активність і це симулятор, який в принципі відтворює більш-менш реальний світ фінансів, але в першу чергу - це дуже захоплива гра", - розповідає співзасновниця ГО "ВільнОсвіта".

Долучитися до гри можуть не лише дорослі, а й діти віком від 14 років. Для цього потрібно зареєструватися на фейсбук-сторінці Ветеран хабу або ж Ветеранського простору.

Фото: Veteran Hub

Поділитися :