Новини

У Вінниці відновили реконструкцію вулиці Якова Шепеля, яку зупинили через повномасштабне вторгнення росії

13 червня 2022, 12:18

По вулиці Якова Шепеля на Старому місті вже заасфальтували майже 4000 кв м, це – чорновий нижній шар. Будівельники переносять та влаштовують комунікацій.    

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов. Зазначається, що комплексний капремонт тут стартував у лютому. Проте через вторгнення рашистів проєкт заморозили, як і ряд інших. 

Старе місто. Вулиця Якова Шепеля. Пам’ятаю, як 23 лютого відвідав об’єкт – якраз стартував комплексний капремонт. І наступного дня – повномасштабне вторгнення. Замороження всіх проєктів, - пише міський голова.

Наразі є можливість відновити роботи. Вже заасфальтували майже 4000 кв м, це – чорновий нижній шар. Будівельники продовжують займатися перенесенням та влаштуванням комунікацій.

Реконструкція дозволить підвищити безпеку та комфорт для всіх учасників руху і частково розвантажити вулицю Данила Нечая.

Очільник міста нагадав, що у плани проєкту закладали оновлення дороги, тротуарів, павільйонів громадського транспорту, влаштування велодоріжок, освітлення, камер відеонагляду, ремонт підземних мереж та озеленення

Сподіваюсь, що нам вдасться зробити максимум з цього, враховуючи ситуацію в країні. Наша команда серйозно займалась інфраструктурою міста в останні роки. Ми маємо зберегти досягнення громади і підтримувати порядок та стабільність, - підсумував Сергій Моргунов.

Поділитися :