Новини

У Вінниці врятоване з капкана у середині квітня лисеня майже повністю одужало

24 травня 2022, 12:00

Люди, які витягли його з капкана та привезли до ветеринарів, залишили тваринку на реабілітацію. Наразі Рав живе в них до повного одужання.

Фото лисеняти, який підріс та знову побував на прийомі у лікаря опублікували на сторінці вінницької ветеринарної клініки "Улюбленець". 

Як розповів Місту над Бугом тимчасовий власник Олександр, лис після травми так і зостався у них «слідкувати за господарством». Каже, що Рав любить ласувати курячим м'ясом, яйцями та кисломолочним сиром. А ще ловить комах на подвір'ї.

Тваринка активна, особливо вночі. Проте до рук особливо не йде. Оскільки контакт з людьми асоціюється у нього з масажами лап, які лисеняті робили, щоб він швидше почав ставати на лапки. Ми даємо йому повну свободу, - каже Олександр. 

Нині лисеня підросло та набралося сил. Тепер лікар Руслан поставив рудому пацієнту на передню лапу зовнішній остеосинтез, який знімуть вже за кілька тижнів. Це буде повне одужання вінницького лисеняти.

Тварину планують відпустити у дику природу, якщо він піде. Але поки, каже Олександр, особливого інтересу до прогулянок лісом Рав не виявляє.

Поділитися :