Новини

У Вінниці з’явиться ще один інноваційний завод з виробництва будматеріалів

19 січня 2022, 16:43

Португальська компанія TCS підтвердила свої інвестиційні наміри.

Сьогодні міський голова Сергій Моргунов підписав відповідні угоди з партнерами у рамках меморандуму про співпрацю. Про це очільник Вінниці повідомив на своїй фб-сторінці. Будівництво об’єкту розпочнеться вже цього року.

Вже у 2023 році TCS планує запустити виробництво будівельних матеріалів за сучасною технологією, яка була запатентована компанією. Згодом потужності будуть розширювати – до 7 тисяч м² площ. Загалом на підприємство мають влаштувати понад 200 працівників. Інвестиції у створення об’єкту складуть близько 33 млн євро. Основними ринками збуту продукції, за словами представників компанії,   будуть як європейські країни: Німеччина, Португалія, Люксембург, так і країни Африки. 


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Як наголосив засновник  TCS  Джоао Педро Де Олівейра Феррейра Де Араужо, виробництво відповідатиме високим екологічним стандартам. Окрім того, компанія націлена на використання відновлювальної енергетики для потреб заводу. Це відповідає принципам «зеленої економіки», відображеним у Стратегії 3.0.

«Важливо, що ми відновили реалізацію важливих бізнес-проєктів після вимушеної перерви, пов’язаної з коронакризою», - зазначає міський голова.

Читайте також:
Комплексне утеплення 7 закладів освіти: у Вінниці розпочинають масштабний проєкт з термомодернізації садочків та шкіл

Поділитися :