Новини

У Вінницьких Хуторах відкрили безкоштовні гуртки "Дошколярик" та "Творча майстерня" від VinSmart Центру

15 листопада 2023, 17:20

Відкриття таких гуртків чекали з нетерпінням, адже у громаді понад 19% "дитячого" населення, а потреба у позашкільній освіті є досить високою.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" цього тижня розпочинає роботу гуртків у Вінницьких Хуторах. Зокрема відкриваються безкоштовні гуртки "Дошколярик" та "Творча майстерня". 

"До цього часу багато батьків возили своїх дітей на розвивальні заняття в місто, нині – малюки отримали змогу відвідувати такі заняття безпосередньо на території населеного пункту, недалеко від своїх домівок. Тож уже в перші декілька діб приймання заявок ми фактично укомплектували групи за напрямками "дошколярик", "творча майстерня" та "англійська мова"", - зазначив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко.

Планується, що гурток англійської мови має розпочати роботу найближчим часом. Загалом, за словами очільника округу, у новому центрі VinSmart будуть навчатися більше сотні дітей.

На сьогодні у Вінницько-Хутірському окрузі працює уже два VinSmart центри, і їх мережа продовжує розширюватись.

"До прикладу, в порівнянні з минулим роком VinSmart працювали лише у Писарівці, то відтепер мережа родини VinSmart також відкривала свої двері в Вінницьких Хуторах. Загалом, з початком роботи цього Центру на території Вінницько-Хутірського округу, маємо 14 Центрів по Вінницькій міській територіальній громаді. Відкриття нових напрямів діяльності на території старостинських округів є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань", - розповів директор КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира.

На сьогодні запис на гуртки «Дошколярик», «Творча майстерня» триває. Довідкову інформацію можна отримати на сторінках VinSmart в соцмережах, а також телефоном: 50-82-13.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :