Новини

У вінницькому мікрорайоні «Тяжилів» облаштують парк «Інтеграл»

22 вересня 2020, 11:13

У Вінниці триває реалізація проєктів в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Наразі облаштують парк «Інтеграл». 

За повідомленням на сайті міської ради у Вінниці продовжують проєкт по вул. Чехова  був підтриманий вінничанами у 2017 році. Однак двічі його реалізацію переносили, оскільки саме в тому районі мали будувати багатофункціональний Палац спорту. Проте під час розробки проєктно-кошторисної документації  вартість будівництва цього масштабного спортивного комплексу  сягнула 396 млн грн. Через  таку високу вартість було прийнято рішення відтермінувати реалізацію цього об’єкта.  

Днями в парку Інтеграл встановили вісім лавочок, облаштовують тротуарні доріжки та розпочали облаштовувати воркаут-майданчик. Згодом будуть встановлювати смітники, вуличні меблі та освітлення.

«На початку цього року було проведено ряд нарад, під час яких було прийнято рішення щодо проведення в цьому році робіт з капітального ремонту зони благоустрою по вул. Чехова», – зазначила начальниця інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості міської ради Наталія Малецька.

Поділитися :