Новини

У Вінницькому районі сталась ДТП за участю двох легковиків та маршрутного таксі

22 вересня 2023, 14:10

Внаслідок зіткнення травмувалися водії легкових автомобілів.

Як ідеться на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області, ДТП сталась 21 вересня на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка-Луганськ-Ізварине поблизу с. Лисогора. 

Водій ВАЗа не впорався з керуванням та допустив зіткнення із задньою частиною маршрутного таксі ГАЗ, яке рухалось в попутному напрямку. Внаслідок удару, легковик ВАЗ зіткнувся з автомобілем Renault Sandero, який рухався по зустрічній смузі руху. 

25-річний водій ВАЗа з отриманими травмами доставлений до лікарні. 35-річного кермувальника Renault Sandero після надання медичної допомоги відпустили додому. Кермувальник ГАЗу, 69-річний чоловік, та пасажири не постраждали. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк", - ідеться в повідомленні.

Поділитися :