Новини

У Вінницькому техколеджі пройшов другий тур чемпіонату міста з гри «Що? Де? Коли?»

23 березня 2023, 16:11

У змаганнях взяли участь 30 команд з Вінниці та інших міст.

Як повідомляють на сайті Вінницького технічого фахового коледжу, у кожній команді було по 6 школярів 7-11 класів та студентів закладів фахової передвищої освіти. Протягом хвилини вони давали письмові відповіді на каверзні запитання ведучого. 

Організувати інтелектуальну гру у Вінницькому технічному фаховому коледжі вирішили департаменти культури та освіти Вінницької міської ради спільно з Міським Палацом мистецтв “Зоря”.

"У них усіх тут дружня конкуренція. Одні радіють одним запитанням, інші - іншим. Як вони реагують на правильні відповіді, на запитання, на жарти ведучого… У цьому плані вони щирі, команди абсолютно не приховують своєї реакції", - каже Сергій Штельмах, завідувач відділу культурно-освітньої роботи та організації дозвілля МПМ, голова федерації інтелектуально-спортивних ігор, редактор телевізійного проєкту “Що?Де? Коли?”.

Вінницький техколедж представляли студенти фінансово-економічного та комп’ютерного відділення - команди “Інвестори” та “Бойові друзі”.

“Я не думав, що наша актова зала може вмістити стільки людей… Стільки людей, які одночасно розмірковують над спільним запитанням. Мені сподобався такий драйвовий формат гри, під час неї навіть рівень адреналіну підскочив”, - каже Назар Лотоцький, студент групи 1КІ2.

Дві години мозкового штурму для учасників гри промайнули непомітно. Абсолютних переможців організатори міського чемпіонату визначать до кінця травня. Але до того проведуть ще три тури “Що?Де?Коли?”. Команди, які наберуть найбільшу кількість балів за підсумками сезону, отримають призи від вінницького мера Сергія Моргунова.

Поділитися :