Новини

У Вінницю релокувалося підприємство, яке займається нафтопродуктами 

25 липня 2022, 14:12

Підприємства з міст, де тривають активні бойові дії продовжують релокацію у Вінницю. Нині у нашій громаді вже 105 переселених суб'єктів господарської діяльності.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний, нещодавно з Сєвєродонецька перемістилась компанія, яка займається нафтопродуктами.

Підприємство має вісім автомобілів рухомого складу - 30-кубові цистерни. На жаль, не весь транспорт вдалося забрати з тимчасово окупованої території - мости зруйновані, немає переходів для вантажівок. На цьому підприємстві працювали близько 30 людей, частина з них переїхала у Вінницю. Вже з серпня вони мають запуститися в роботу, - пише пан Андрій.

Посадовець пояснив алгоритм роботи підприємства: закупівля пального в Європі, а збут - тут. Акцентуватимуться на забезпеченні аграріїв. У міській раді допоможуть налагодити контакти з місцевими сільськогосподарськими підприємствами. 

Також Андрій Очеретний зауважив, що релоковані підприємці спершу обирали Вінницю через зручну логістику, втім зараз вбачають й інші переваги для життя та ведення бізнесу у нашій громаді. Зокрема люди, які переїздять, готують дітей до початку навчального року та думають про придбання житла у місті.

Ми зацікавлені у прозорості ведення бізнесу - саме від цього залежить міський бюджет. Звідти, відповідно, гроші йдуть на розвиток освіти, медицини, організацію культурних заходів, утримання благоустрою міста”, - наголосив заступник міського голови.

Поділитися :