Новини

Уродженець Вінниччини погрожував жінці та її маленькій доньці, бо вони розмовляли українською

20 листопада 2023, 10:09

Конфлікт стався на дитячому майданчику.

Як інформують у відділі комунікації поліції Києва, 36-річний уродженець Вінниччини, перебуваючи в столиці, лаявся у бік перехожої, а також облив її пивом. Потерпіла стверджує, що чоловік був напідпитку. 

"Крім цього, порушник нецензурно лаявся, облив жінку пивом та висловлював антиукраїнські гасла. Інцидент трапився на території Дніпровського району столиці", - повідомляють у поліції.

Менш ніж за годину дільничні офіцери розшукали чоловіка за місцем проживання та склали на нього адміністративні матеріли за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне хуліганство.

"Санкція зазначеної статті передбачає штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи строком до шістдесяти годин, або виправні роботи строком до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або до п'ятнадцяти діб адміністративного арешту", - пояснюють у поліції.

Також правоохоронці перевіряють його на прихильність до «руского міра» та на причетність до вчинення інших правопорушень на території Києва.

Поділитися :