Новини

Відтепер на прийом у Вінницьку міську лікарню №1 можна записатись онлайн

9 квітня 2021, 12:38

Для цього треба мати електронне направлення сімейного лікаря.

Як ідеться на фейсбук-сторінці Вінницької міської ради, днями запрацював оновлений сайт Вінницької міської клінічної лікарні №1. Відтепер пацієнти можуть записатися на прийом до лікаря онлайн, заповнивши просту форму.

Також на сайті доступна актуальна інформація про послуги та діяльність лікувального закладу. Там можна знайти інформацію про стаціонарні відділення, поліклініку та лікарів, які приймають, про послуги, дослідження, які виконує лікарня, залишити відгук про заклад, а також звернутись із питанням або залишити свої пропозиції.

"Ми намагались зробити сайт максимально зручним та інформативним. На ньому розміщена уся актуальна інформація про наш заклад та про COVID-19. Також, щоб не створювати черг у поліклініці, можна записатися на прийом онлайн та прийти у зазначений час. Попередній запис проводиться за умови наявності електронного направлення сімейного або лікуючого лікаря. В поліклініці закладу також надаються платні медичні послуги за встановленими та погодженими тарифами. Їх можна отримати за відсутності електронного направлення або ж за бажанням", - розповів директор КНП "Вінницька міська клінічна лікарня №1" Костянтин Ліваковський.

Поділитися :