Новини

Вінничан просять брати врятованих з Маріуполя тварин на перетримку

4 квітня 2022, 12:13

Наразі в Муніципальному притулку для тварин живе 45 врятованих чотирилапих.

Як ідеться на сайті міської ради, з початку нападу орків на Україну, Муніципальний притулок для тварин у Вінниці працює в посиленому режимі. Зокрема, нещодавно тут прийняли 45 тварин із Маріуполя - їх врятували британські волонтери з міжнародної організації. Щоб чотирилапі швидше адаптувалися у новому середовищі, працівники притулку запрошують небайдужих вінничан стати кураторами тварин та за можливості брати їх на перетримку. Звертайтесь за телефоном 067 38 38 377.

“Таке спілкування найчастіше переростає у велику дружбу і покинуті тварини знову знаходять люблячих господарів. В нас щоденно з'являються нові постояльці - господарі тварин вирушають за кордон і, вочевидь, не мають можливості забрати з собою улюбленців”, - розповідають у Муніципальному притулку.

Зараз керівництво притулку співпрацює з міжнародними волонтерськими організаціями та отримують поставки збалансованих кормів, ліків, а також вакцин для котів та собак.

“Завдяки такій співпраці тварини притулку забезпечені кормами. Ми також маємо можливість поділитися ними з приватними притулками, вінничанами та переселенцями, які утримують тварин”, - додають у Муніципальному притулку.

Також на прохання надавати необхідні послуги тваринам за пільговою ціною відгукнулась ветеринарна клініка “Леопольд” - сюди можуть звертатися переселенці.

Заклад розташований за адресою вул. Київська, 83. Працюють щодня, крім неділі, з 9:00 до 17:00. Телефони для довідок: 068 895 82 13, 093 733 37 57 

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :