Новини

Вінничан запрошують на прем’єру фільму «Номери»

18 листопада 2020, 15:01

"Номери" - перший в Україні фільм, виробництво якого було здійснено без фізичної присутності режисера. На той час Олег Сенцов перебував в ув'язненні в Росії.

Як повідомила радіо "Місто над Бугом" директорка вінницького кінотеатру «Родина» Галина Боднар, у четвер, 19 листопада, у Вінниці відбудеться прем'єра фільму "Номери". Захід відбудеться за участі продюсерки кінострічки Анни Паленчук, яка розповість глядачам історію створення фільму.

"Фільм можна буде подивитися з 19 по 25 число. Кількість переглядів обмежена, тому що мало місць. А в нас завжди на прем’єри приходить дуже багато людей. У кого ще є можливість, у нас на сайті і на фейсбуці є повідомлення, можете заздалегідь заказати квиточки на фільм", - розповіла Галина Боднар.

"Номери" - українська антиутопія Олег Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва. Світова прем'єра фільму відбулася відбулась у рамках програми спеціальних показів Berlinale Special 70 ювілейного Берлінського кінофестивалю 21 лютого 2020 року. Фільм створений за однойменною п'єсою Олега Сенцова. Це перша в Україні кінострічка, виробництво якої було здійснено без фізичної присутності режисера. На той час Олег Сенцов ще був ув'язненим у Росії. 

Нагадаємо, прем'єрний показ фільму відбудеться 19 листопада в кінотеатрі "Родина", початок - о 18 годині. Забронювати квитки можна за телефоном 068 670 40 69 або 0432 67 04 53. Через карантин кількість місць у глядацькій залі обмежена.

Поділитися :