Новини

Вінничани відчули дефіцит солі, бо через російську військову агресію зупинилося найбільше в Європі підприємство з її видобутку 

24 травня 2022, 15:11

Водночас аби допомогти продуктовим мережам перелаштувати свої товарні ланцюги, наприкінці березня влада нашого міста організувала постачання з «Артемсілі» кількох вагонів солі до Вінниці, стабілізувавши ситуацію на деякий час. 

Як зазначають на сторінці у Фейсбук міської ради, у Донецькій області через російську військову агресію понад місяць тому зупинилося найбільше в Європі підприємство з видобутку солі – ДП "Артемсіль".

Дефіцит відчули всі торговельні точки, які не мали необхідного запасу на своїх складах. Проте аби допомогти продуктовим мережам стабілізувати ситуацію, наприкінці березня міська влада домовилась із підприємством та організувала постачання солі до міста.

«Таким чином ми виграли час – торгові мережі мали можливість перелаштувати свої товарні ланцюги та налагодити стабільне постачання солі з-за кордону, в тому числі й з Європи», - каже заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Поділитися :